KÜTAHYA / TAVŞANLI - Gürağaç Ortaokulu

Nis

Öğrencilerimizin yaptıkları hatimlerin duasını Merkez Camii'nde yaptık. Cuma Namazı çıkışı da cemaate pide ikram ettik.

Mrt

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tavşanlı Temsilcisi Gazi Bilal YAŞA öğrencilerimize şehitlik, gazilik ve vatan sevgisi konularını anlatıp öğrencilerimizin sorularını cevaplandırdı. Gayet verimli geçen söyleşi için Gazimize öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ

İFTARIMIZI SINIFLARIMIZDA YAPTIK

KİTAP OKUYAN KAZANIYOR

CAHİT ARF AKIL VE ZAKA OYUNLARI YARIŞMASI

Matematik Öğretmenimiz Sıdıka ESER öncülüğünde yürttüğümüz projemiz devam ediyor. LCD panomuzda yayınlanan soruların cevaplarını öğrencilerimiz cevap kutusuna atıyor. Proje bitiminde en çok soruyu doğru cevaplayan öğrencimiz ödüllendirilecek.

Aydınlık Bir Gelecek Tasarrufla Gelecek

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni  Hacer TÜRKMEN  öncülüğünde yürüttüğümüz proje kapsamında Polat Enerji Termik Santralini ziyaret ettik. Bizi en iyi şekilde karşılayıp ağırlayan ve öğrencilerimize bilgiler veren Santral Müdürü Mehmet Bey'e, mühendis ve diğer tüm personele teşekkür ederiz.

KARDEŞ OKUL - BENİMLE OKUR MUSUN?

DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulu 5 öğretim görevlisi ve 40 öğrenciyle okulumuzu ziyaret etti. Öğrencilerimiz üniversite öğrencileriyle birlikte doyasıya eğlendi. Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof. Dr. İsmet ÇELİK'e, bizzat öğrencilerle beraber okulumuza gelen Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi sayın nur HOŞGÖR'e, diğer hocalarımıza, Okul  Sekreteri Sayın Ali AYAZ'a ve okul personeline, sevgili üniversite öğrencilerine sonsuz teşekkürler.  Her öğrencimiz için getirdikleri  birer kitap ve çeşitli hediyeler  için ayrıca teşekkür ediyoruz.

TUNÇBİLEK BELEDİYESİ'NDEN  ÖĞRENCİLERİMİZE KİTAP DESTEĞİ

Tunçbilek Belediye Başkanı Sayın Mustafa DÜZGÜN son sınıf öğrencilerimize çalışma kitabı hediye etti. Kendilerine öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Okulumuz öğrencileri yetim kızımıza 1 yıl boyunca maddi destek sağlayacaklar.

Kas

Aile Okulu Projesi kapsamında ilçemiz öğretmen ve vatandaşlarına eğitim veren Tavşanlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Böro Arge Koordinatörü İlkay KARADAŞ tarafından velilerimize eğitim verildi. Katılımcılara ve İlkay Hocamıza teşekkürler.

DOĞANIN ŞARJ VAKTİ

Çevre temizliğine duyarlı, doğaya saygılı olan çocuklarımızın Çevre Koruma Kulübü öncülüğünde başlattığı "Doğanın Şarj Vakti" isimli Atık pil toplama projesi kapsamında Atık Pil Toplama Kutuları okulumuzda  ve mahallemizde bulunan camilere koyuldu. Evlerimizde bulunan bitmiş pilleri bu kutulara atalım ve doğayı koruyalım.

CodeWeek Etkinliği

Kodlama ile tanıştırmak, algoritmik düşünme ve kodlama becerileri kazandırmak, kodlama seviyelerini ve hızlarını kontrol etmek için Kod Haftasına özel olarak hazırlanan uzay temalı Kodla Büyü etkinliğine katılan 5/A ve 7/A sınıfı öğrencilerimiz, şube rehber öğretmenleri Hacer TÜRKMEN ve Neslihan ORHAN rehberliğinde etkinlikleri tamamlayıp sertifikalarını aldılar.

KÜTAHYA GEZİSİ

Haz

Tunçbilek Belediyesi sponsorluğunda ikinci kademe öğrencilerimizle Çanakkale gezisi yaptık.